Home
Over ons
Contact

Buro Paraplu

pa·ra·plu de; m -’s; -pluutje 1 uitklapbaar scherm waarmee men zich tegen regen beschermt 2 (fig) bescherming, bedekking (van Dale, 2010).

Buro Paraplu biedt bescherming tegen verlies van performance, ongewenste uitstroom van personeel, ongewilde uitkomst van ontwikkel programma's en ontevreden deelnemers van trainingen. Buro Paraplu helpt u bij het ontwerpen én implementeren van organisatieontwikkeling. Wij kunnen het Talent management van uw organisatie op ons nemen of u ondersteunen op onderdelen hiervan. Tevens kunnen wij uw organisatie voorzien van advies betreffende HR vraagstukken, zoals Performance management, change management, talent management of werving & selectie. Op deze onderwerpen kunnen wij u natuurlijk ook voorzien van Interim management of projectondersteuning.

Laat mensen die dingen doen waar ze goed in zijn en zij zullen zich maximaal inzetten. Dat is de kern van Buro Paraplu. In 2007 heeft Martin van den Berg Buro Paraplu opgericht met deze gedachte. Vanaf de start is Buro Paraplu actief op het gebied van HR ontwikkeling en training.

Martin van den Berg, geboren op 18 Januari 1971 in Amsterdam. Ik ben een echte Amsterdammer, innemend, nuchter, intelligent en direct. Vanuit een hardwerkend arbeidersgezin werd ik gestimuleerd om een goede opleiding te volgen. Het uiteindelijke resultaat is een lang en uitvoerig opleidingstraject dat mij langs de LTS, MTS, HBO en het WO heeft geleid. Achteraf een zeer waardevol traject waardoor ik in staat ben mij op alle niveau’s te kunnen inleven. Wijsheid die ik echter nu pas goed op waarde kan schatten, nu ik ook op alle niveau’s heb gewerkt. 

Het succesvol ontwikkelen van mensen loopt als een rode draad door mijn leven. Nu kan ik zeggen; “dit is mijn passie”. Al jong was ik trainer van een wedstrijdzwemploeg en was ik leider bij jeugd en jongeren werk binnen een vereniging. Het zien van onontwikkeld talent, coachen, trainen, adviseren en begeleiden is daar later als een professionele invulling bijgekomen. Met andere woorden ik doe wat ik leuk vind.

Buro Paraplu
contact@buroparaplu.nl